Chudneme do plaviek!

03.05.2012 16:57

 Lákavá postava na pláži- to je snom takmer každémo dievčaťa. Určite aj teba! Ale tým že budeš večer pred telkou chrumkať čokolády či zemiakové lupienky tomu veľmi nepomôžeš!

Zažeň chúťky na sladkosti, opráš cvičený úbor a hybaj von! Zabehni si okolo bytovky, na susedné sídlisko, pokiaľ bývaš v dedine, tak do susednej dediny alebo sa vybehaj so psom! Vyber sa na prechádzku, ktorá by mala mať aspoň 2km, choď do hôr, urob si cyklistický výlet alebo sa vyškriab na najbližší kopec. Len to toho! 

                                                             

Hranolky či čokoláda...Mňam, však? No čo takto vymeniť to za mrkvu či jablko? Je to chutnejšie, zdravšie a tiež to môžeš chrúmať pred telkou. Určite ťa to láka, ale si predsa baba a to musíš zvládnuť! V obchode si namiesto keksíka kúp hrušku. Alebo ak máš doma chuť na sladké, tak si daj nejaké sladučké ovocie. Uvidíš ako sa to odzrkadlí na tvojej váhe!

          

Coca cola, Fanta či iná malinovka... Chutné, ale je tam strašne veľa cukru! A to ťa povzbudí ku ďalšiemu maškrteniu. Buď silná a povedz tomu rázne NIE! Daj si radšej čistú vodu, minerálku alebo čaj (neosladený)!

 Baby, držím vám palce aby ste to dokázali!